inteligencija-studentibackground

Karijere u Poslovnoj inteligenciji

Istraži, javi nam se i postani dio PI tima!

O NAMA

Tko smo mi i što radimo?

Poslovna inteligencija vodeća je tvrtka za implementaciju analitičkih sustava u regiji. Razvijamo vlastite proizvode iz domene poslovne analitike i velikih podataka te sudjelujemo na izazovnim razvojnim i istraživačkim projektima, kroz koje stječemo znanja i gradimo inovativna rješenja iz našeg područja.

Uspjeh gradimo na temelju kvalitetnog odnosa prema našem timu, klijentima i društvenoj zajednici. Naš tim čine preko 200 stručnjaka u različitim područjima. Zajedno učimo i rastemo, uvodimo inovacije i radimo ono što volimo. Naši klijenti su velike tvrtke (banke, telekomi, farmaceutske i retail tvrtke, osiguravajuća društva...) koje posluju po cijelom svijetu. Radimo na uzbudljivim internacionalnim projektima čak na četiri kontinenta.

Više o našim postignućima, nagradama i certifikatima, ali i našim tehnološkim i solution partnerima, zanimljivim projektima i klijentima, pogledaj na našoj službenoj stranici.

Zašto Poslovna inteligencija?

Tvrtka smo koja njeguje zapošljavanje i napredovanje bazirano na principu jednakih mogućnosti, što se reflektira i na svim nivoima menadžmenta kroz ujednačenu rodnu strukturu. Jednakost plaća za iste pozicije je standard poslovanja, a svima pristupamo individualno i zajedno gradimo plan razvoja karijere. Kako bi što bolje balansirali poslovne i privatne obaveze primjenjujemo razne oblike fleksibilnih radnih aranžmana – imamo klizno radno vrijeme, radimo iz ureda, ali i od doma, otvoreni smo za korištenje skraćenog radnog vremena, a svim mamama po povratku s rodiljnog dopusta omogućujemo rad na pola radnog vremena prvih mjesec dana. U nastavku pronađi još razloga zašto je PI pravi izbor za tebe.

RADIT ĆEŠ S VRHUNSKIM STRUČNJACIMA

Naš tim čine motivirani i ambiciozni stručnjaci koji su već godinama angažirani na najvećim projektima s područja integracije podataka, skladištenja podataka, analitike velikih podataka, upravljanja performansama i poslovne inteligencije.

ULAŽEMO U UČENJE I RAZVOJ

Od prvog dana brinemo o razvoju karijere i napredovanju svakog člana tima. Svi novi članovi prolaze kroz program mentoringa. Imamo jasno definirane kompetencije za svako radno mjesto te edukacijske i razvojne programe kreiramo prema razvojnim potrebama, potrebama poslovanja i osobnim interesima. Međusobno dijelimo znanje i učimo kroz feedback.

ODLIČNI KLIJENTI I IZAZOVNI PROJEKTI

Naši klijenti su velike tvrtke kao što su A1, Atlantic Groupa, United Group, The Economist, Huvepharma, MMV, Sberbank i dr., a pružamo usluge implementacije za korisnike diljem svijeta koji u svojem poslovanju koriste naš softver, modele i rješenja. Radimo na izazovnim razvojnim i istraživačkim projektima.

PRUŽAMO RAZLIČITE POGODNOSTI

Imamo različite interese, ali nas spaja strast prema podacima. Kroz pogodnosti koje pružamo upoznajemo se i družimo i za vrijeme i nakon radnog vremena, osiguravamo ravnotežu poslovnog i privatnog, pozitivnu radnu atmosfere i kvalitetnu suradnju. Imamo klizno radno vrijeme, a ako nam više odgovara radimo od doma, bavimo se sportom, osiguravamo slobodne dane za velike životne događaje... i još puno toga.

BRINEMO O ZDRAVLJU

Kreiramo i financiramo različite programe za brigu o mentalnom i fizičkom zdravlju. Svim zaposlenicima dostupan je sistematski pregled, povremene masaže leđa na radnom mjestu, zdravi doručak i voće, program mindfulnessa... Potičemo sudjelovanje u sportskim aktivnostima i natjecanjima kao što su različite utrke, nogomet, stolni tenis, a subvencioniramo i Multisport karticu.

CERTIFIKATI I PRIZNANJA

Naš rad i ulaganje u učenje i razvoj, briga o dobrobiti zaposlenika, podrška studentima i akademskoj zajednici te različitim interesnim udruženjima, prepoznati su kroz mnogobrojne certifikate i priznanja. Ponosni smo nositelji certifikata i priznanja kao što su Poslodavac Partner, Poslodavac prijatelj obitelji, Mamforce i Dadforce standardi, RUN Friendly Poslodavac, Best company for well-being 2020 (SME)...

Naše vrijednosti

Radimo kao tim i svi pomažu svima. Poštujemo jedni druge i posebno cijenimo tuđe vrijeme. Isključivo zapošljavamo ljude koji se snalaze u timskom radu i važno nam je da su odgovorni. Imamo jasno definirane ciljeve i znamo u kojem smjeru plovi brod. Kontinuirano učimo kroz otvorenu komunikaciju i feedback, tehničke i soft skills edukacije i rad na izazovnim projektima. Svaki prijedlog za poboljšanje uzimamo u obzir i potičemo inovativnost. • INTEGRITET

  Držimo do svojih osobnih vrijednosti. Pošteni smo, obazrivi, otvoreni i iskreni u komunikaciji. Lojalni smo prema kolegama, korisnicima i partnerima. Svjesni smo svojih vrlina i mana. Preispitujemo svoje ponašanje i pokušavamo biti objektivni, nitko nije savršen i svatko može pogriješiti. Poštujemo tuđu osobnost i raznolikost.

 • ODGOVORNOST

  Savjesno radimo svoj posao, poštujemo dogovore, otvoreno i pravovremeno komuniciramo i težimo široj slici. Kolege i klijenti s punim se povjerenjem mogu pouzdati u nas. Pažljivo brinemo o tome kako svojim radom utječemo na ostale i pridonosimo našem zajedničkom uspjehu.

 • AGILNOST

  Volimo promjene! U promjenama prepoznajemo nove prilike za rast i razvoj i spremno ih prihvaćamo. Prilagođavamo naše proizvode i rješenja potrebama tržišta i korisnika. Brinemo da brzina promjena ne ugrozi stabilnost sustava i vodimo računa da stabilnost sustava ne usporava promjene.

 • INOVATIVNOST

  Uvijek razmišljamo što i kako možemo napraviti bolje ili drugačije, hrabro to predlažemo i uključujemo druge u razvoj ideja.

 • IZVRSNOST

  Predano razvijamo tehničke i poslovne kompetencije, razmjenjujemo znanje s kolegama, težimo stalnom osobnom rastu i razvoju i dosljedno stvaramo vrijednost za klijente i kompaniju.

POSLOVI

Prijavi se i postani dio PI tima!

ŠTO I KAKO RADIMO?

Što o poslu u PI kažu članovi našeg tima?

Nikolina Rendulić

Principal Consultant

NAŠE LOKACIJE

Zagreb, Beograd, Sarajevo, Podgorica, London...

PI blog

Zanimljivosti iz Poslovne inteligencije

Loading...